Om

Minus ÉN

1. September 2023

Nyt Kunstnerdrevet produktionsgalleri på Amager 

I området omkring Strandlodsvej på stykket mellem Lergravsvej og Holmbladsgade er der de senere år sket en vild byfornyelse. Området, der tidligere bestod af små industrier, skæve og mere eller mindre faldefærdige bygninger, hemmelige boliger, og som blev mest brugt som gennemkørsel af lokale og tung trafik, står i dag forandret. 

Bygninger med boliger er skudt mod himlen på de gamle industrigrunde, og udvalget af tilbud til både nye tilflyttere og forbipasserende er steget markant. 

Kommer du derud og går ind i Den Grønne Friskoles gård og fortsætter ned i bunden af gården, hvor Judoklubben Mitani holder til, finder du Bygning B2. Her åbner Minus ÉN, et projekt og gallerirum for kontemporær kunst.

Kælderen har igennem snart 10 år været tilholdssted og atelier for en række billedkunstnere. Nu åbner den ene af de tilbageværende kunstnere Rasmus Danø halvdelen af sit værksted op for udstillinger, projekter og salg af kunstværker.

Første udstillingstitel : ANALOG #1 er en gruppeudstilling med grafiske værker udført af kunstnere, der har grafikken som en primær del af deres kunstneriske virke. Se mere om udstillingen, kunstnere og værkerne her.

Med venlig hilsen 

Minus ÉN v. Rasmus Danø, billedkunstner