ANALOG #1

ANALOG #1

ANALOG #1 er en gruppeudstilling med grafiske værker udført af kunstnere, der har grafikken som en primær del af deres kunstneriske virke. Fælles for kunstnerne er, at de eksperimenterer med klassiske grafiske trykteknikker og bringer dem ind i en nutidigt kunstnerisk kontekst.

Alle arbejder analogt i processen fra idé til færdige tryk i små, unikke oplag.

Bjarne Agerbo (f. 1946) viser en serie silketryk med tekst og motiv, der kommenterer en eksistentiel undren, og med humor sætter logikken på prøve og lader mulighederne stå åbne.

Martin Askholm (f. 1967) arbejder æstetisk og koloristisk i stramt udførte træsnit, der bringer den japansk træsnits tradition i samspil med nordisk coolness.

Rasmus Danø (f. 1974) træsnit er et spil mellem det abstrakte og figurative, forholdet mellem tid og rytme, system og tilfældighed samt indgange og udgange.

Toomas Kuusing (est) (f. 1976) figurative og minutiøse linoleumstryk er som allegorier, der spejler den vestlige religionsopfattelse med et skarpt satirisk blik. 

Peter Larsen (f. 1984) ved brug af sukkerløft frembringer fabulerende figurationer og skæve vinkler vrider sig gennem den gængse virkelighedsopfattelse, og nye eventyr opstår på tværs af kulturer.

For køb af værker skriv til os på minusen@rasmusdanoe.dk

åbningstider i udstillingsperioden

Tirsdag & fredag 12 – 15

Søndag 11 – 15 

& efter aftale

Følg med på IG: @minus_en_